Ovenpannenkoek

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal of bakvorm in met boter.
  2. 2. Klop de ingrediënten tot een glad beslag. Giet in de ovenschaal of bakvorm.
  3. 3. Zet de pannenkoek een kwartier in de oven, tot de randjes bruin kleuren en het midden voldoende gegaard is. Prik erin met een vork of mes om te zien of hij klaar is.


Ovenpannenkoek

ovenpannenkoek
Image

Geschikt voor 7a: Makkelijk te kauwen

Lees meer over IDDSI niveau’s

Bereiding

20 minuten

Porties

4

Ingrediënten

  • 400 ml melk
  • 3 eieren
  • 70 g ThickenUP Instant Cereal Appel-Hazelnoot
  • 180 g zelfrijzende bloem
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 2 eetlepels vanille suiker
  • 1 snufje zout
  • 1 klontje boter

Tips van de chef:

  • Rol de pannenkoek op en snij ze in rolletjes van 1 cm. Steek er een tandenstoker doorheen voor kant-en-klare rolletjes. 
  • Garneer met je favoriete toppings, zoals gebakken appelschijfjes, bessen, bananen of yoghurt.

Gebruikt product

ThickenUp Instant Cereal

Gebruik medische voeding onder
medische supervisie.
Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.